Fastpoholmen – Andas In- CD

Træk vejret dybt og lad dig selv falde til ro i dit åndedrag. Ånd ud og sæt så albummet på. Forvandlingen er komplet når du har hørt titelnummeret og åbningen på FastPoHolmens nye album Andas In. Det dansk/svenske musikkollektiv FastPoHolmen sætter fra første tone stemningen af evig forandring og musikalsk leg. Som nummer og som album er Andas In netop en samling af stemninger og universer som musikalsk leger og leder dig igennem forandring fra start til slut. Andas In fører dig igennem bundærlige temaer om det at blive forælder, livets sparsomme tid, soldaterfortællinger fra krige, barndommens forsvundne minder og de ydmygende knæfald foran kærlighedens trone.

Albummet emmer af ærlig sangskrivning og sender lytteren i retning af den akustiske guitars samlende kraft, reggaens og calypsoens umiskendelige evne til at tage dig op af stolen og elementer af elektroniske firnurligheder til at binde det samlede udtryk sammen. Du bliver mødt af et unægteligt musikalsk overskud som ikke skal følge nogen trend for at blive hørt, men som er musikalitet for musikkens skyld. Melodierne sidder fast, og du ved at du har et album mellem hænderne, du altid kan sætte på. Du er i den grad i sikre hænder når du lytter til FastPoHolmen. Du skal bare lad dig rive med!

Andas In følges af de tre singler Över, Springer og Tron – alle med artwork af Jacob Tolstrup. Andas In udkommer på både vinyl og cd på FreeKids Records, og det er med stor glæde, at vi præsenterer FastPoHolmens nye album Andas In.

Tracklist:

 1. Andas In
 2. Springer
 3. Oss Två
 4. Över
 5. Bossan
 6. Villa Chilla
 7. Instruk
 8. Ungdomen Ler (part 1)
 9. Ungdomen Ler (part 2)
 10. Takten
 11. Tron
 12. Liv Filosofi
 13. Ego
 14. Intro

CD00113-b